Anadolu Hamam Spa Ve Güzellik Salonu

Anadolu Hamam Spa Ve Güzellik Salonu, İstanbul Maltepe ilçesinde 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren bir masaj salonudur. Hedefimiz, müşterilerimizin aradığı her türlü sağlık, güzellik masaj ve spa hizmetini en yüksek seviyede sunarak tecrübelerini kalıcı kılmaktır.

Günümüzde estetik anlayış değişiyor. Müşterilerimizin deneyimleri ve hakkında öğrendiğimiz bilgilere dayanarak, çalışanlarımıza özenle seçtiğimiz güncel ve profesyonel teknikleri takip etmelerini ve siz değerli misafirlerimiz için geliştirmelerini sağlıyoruz. Müşterilerimizi memnun etmek için bizim özel kürlerimizi sunmaktan asla vazgeçmiyoruz.

Anadolu Hamam Spa Ve Güzellik Salonu , son derece dost canlısı ve misafirperver bir ortam sunmaktadır. Etkin ve etkili bir terapist ekibi ve eğitimli çalışanlarımızın yardımıyla burada her zaman iyi bir başlangıç ​​yapabilirsiniz. Anadolu Hamam Spa Ve Güzellik Salonunda eski ve yeni müşterilerimize özel hizmetlerimiz ile rahatlatıcı, terapi edici ve şımartıcı hizmet sunmak için çaba gösteriyoruz.

Yalnızca konfor, temizlik ve hijyen ücreti alıyoruz, fakat müşterilerimizin memnuniyeti vazgeçilmezimizdir! Anadolu Hamam Spa Ve Güzellik Salonu olarak değerli müşterilerimize her zaman eşsiz deneyimleri sunmayı umuyoruz. Lütfen lüks ve keyifli bir atmosfere gitmek istediğinizde Anadolu Hamam Spa Ve Güzellik Salonuna gelerek  her şeyin en iyisini yaşayın!

Sizlere özel rahatlatıcı masaj yöntemimiz olan Relax yöntemini denemenizi tavsiye ediyoruz.

İstanbul Spa Masaj; Relax Masaj Nedir?

Bu masaj tedavisi stres atmak, gevşemek ve rahatlamak için mükemmel bir yoldur. Hafif, akıcı vuruşlar ve yüksek kaliteli yağ kullanarak, masaj terapistiniz kaslarınızı dikkatlice serbest bırakacak ve sinir sisteminizi sakinleştirecektir. Kendiniz küçük bir bakıma ihtiyaç duyarsanız nazik ve besleyici olan bu masajı tercih edebilirsiniz.

İstanbul gibi büyük şehirlerde yüksek stres altında çalışan herkes bu tedavinin faydalarını hissedecektir. Bir akşam, hafta sonu veya ne zaman isterseniz kendinize zaman ayırıp bu masaj uygulamasını tercih edebileceğiniz  en doğru adres bizim spa masaj salonumuzdur

Relax masajın faydaları:

  • Merkezi sinir sistemini sakinleştirir.

  • Bir rahatlık ve güven hissi verir.

  • Vücuttaki kortizol seviyelerini azaltır, stresi azaltır.

Tamamen rahat olmanızı sağlamak için tedavinizi alacağınız odadaki ışık ve sıcaklığı profesyonel, sertifikalı masaj uygulayıcınız ayarlayacaktır. Terapistiniz, hafifçe gerginlik alanlarını serbest bırakmak için yatıştırıcı, yüksek kaliteli yağ kullanacaktır.

istanbul masajmasajMasöz
Comments (0)
Add Comment