Özel Ortim Spa Masaj

İstanbul Özel Ortim Spa Masaj Salonu olarak 2002 yılında Avrupa yakası turistik merkez olan sultanahmet’te kurulmuş olan özel spa masaj hizmet sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Bizimle çalışan deneyimli masörlerimiz ve masözlerimiz özel olarak genel vücut temizliğini ve rahatlığını sağlamak adına en iyisini sunmak için ellerinden geleni yapmaktadır.

istanbul masaj salonu

Kendi sağlığınızı zenginleştirecek her türlü sağlıklı ve revize masajlar sunuyoruz. İstanbul Özel Ortim Spa Masaj Salonu’nun genel hedefi hizmet vermekten ödün vermeden müşterilerine şahane bir konfor ortamı sağlamaktır. Bu hedefimize ulaşmak amacıyla her biri becerikli masözlerimizle modern ünitelerimizi sürekli güncelliyoruz.

Bizden alacağınız birsel özel hizmetler , Aromaterapi Masaj, Derin Dövme Masaj, Jakuzi Uygulamaları, klasik masaj, Swiss masaj, Arap Bahçesi, sauna, spa ve Masaj uygulamalarıdır. Masajınıza ek olarak tercihlerinize uygun size özel aromatik yağlar kullanabilirsiniz. Çok defa denenmiş bu tekniklerle bedeninizde ki yorgunluğu ortadan kaldırarak spora ve yeni bir hayata başlayacakmış kadar dinlenmiş bir vücut hissi elde edersiniz.

Yıllardır gelişen bilgi ve teknoloji anlayışına uyum sağlayan geleneksel uygulama yöntemleriyle güvenli, hijyenik ortamda, en kapsamlı ve etkili masaj spa hizmetini sunmaktan her zaman gurur duymaktayız.İstanbul Özel Ortim Spa Masaj Salonu olarak misyonumuz; temiz, donanımlı ve memnuniyet odaklı bir kaynak sağlamak, müşterilerimizin Sağlık ve kaliteli yaşam arasındaki uyumu keşfetmelerine yardımcı olmaktayız.

istanbul masajmasajMasöz
Comments (0)
Add Comment