vücut masajı metabolizmamızı uyarır

İstanbul Hacamat Ve Sülük Terapi Masaj Merkezi 2010 yılından beri İstanbul Avrupa yakasında bulunan sağlık ve masaj hizmetleri sektöründeki Öncü firmalardan biridir. Genç ve dinamik bir ekiple siz değerli müşterilerimize profesyonel olarak sunduğumuz ekstra lüks hizmetlerimiz ile kendimizden her uygulama için ayrı ayrı gurur duymaktayız.

Kaliteyi Temeline Alıyoruz, Kaliteli hizmet prensibimizle ve bütün vermiş olduğumuz özel masaj hizmetler ile aldığınız nakit rahatlama hissinin sizi ne kadar iyi etkilediğini unutmadan, sizlere her zaman kaliteli hizmet sunmayı ihmal etmemeye özen gösteriyoruz. Uzman ekibimizden sizlerin sağlık ve iyi olma noktasında destek almanızın faydasını iyi bilen, siz değerli müşterilerimizin verdiği güveni her zaman geri kazanmaya çalışan bir firma olarak 5 yıldır hizmetinizdeyiz. İyileşme Yolları İçin Biz Çalışmalarımızda sağlık başta olmak üzere psikolojik açıdan da insana iyi gelen terapi masajlarını uygulamaya devam etmekteyiz.

İyileşmedeki anahtar sizin doğru öneriyi almanızdan geçmektedir. Müşterilerimizin memnun kalmaları son derece önemlidir ve bunun için elimizden geleni yaparak uyguladığımız terapi masajı ile sizlerin gelişmenizi desteklemekten gurur duymaktayız. Sizlere salonumuza özel uygulamalardan bir olan Thai Yoga Masajı atlatmak istiyorum, yaklaşık 2500 yıl önce Hindistan’da ortaya çıkmıştır. Tay yoga masajı, akupresür, esneme, enerji çalışması ve meditasyon tekniklerini kullanır. Avuçlarınızın, başparmaklarınızın, dizlerinizin, dirseklerinizin veya ayaklarınızın hafif hareketleriyle bedeniniz ve enerji hatlarınız üzerinde uğraşılır ve etkinleştirilir. İstanbul masaj sırasında dikkatli bir şekilde gerilecek ve farklı pozisyonlara döndürüleceksiniz. Bu nedenle Thai yoga masaj uygulamasına pasif yoga da denebilir.
Bu tam vücut masajı özellikle metabolizmamızı uyararak vücudumuzun iyi bir şekilde detoksifikasyonu’nu sağlar. Kaslar gerilir, beden ve zihin dinlendirilir.
Masaj uygulamaları rahat ve hafif kıyafetlerle, tercihen uzun kollu bir gömlek ve koşu pantolonu taytla, yerdeki minder üzerinde yapılır ve rahatlatıcı bir kırmızı ışık seansıyla sona erer. Mümkünse masajdan önceki iki saat boyunca yağlı veya ağır bir şey yememeli ve şayet mümkünse vücudunuzu bütün gün düzenli olarak nemli tutmaya özen göstermelisiniz.

istanbul masajmasajMasöz
Comments (0)
Add Comment